ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981.
Σπούδασε φωτογραφία στο Ι.Ε.Κ. Κηφισσιάς και έκτοτε ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο.
Ειδικεύεται στην εκτύπωση φωτογραφιών και στην επεξεργασία εικόνας.
Έχει διακριθεί με έπαινο σε Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Φωτογραφίας, με θέμα Μνημεία της Ελλάδας. Λατρεύει τη φύση και τις εξορμήσεις. Αυτό τον οδήγησε στην δημιουργία της Ομάδας Ιχνευταί, η οποία ασχολείται με εξερευνήσεις, εξορμήσεις και κάθε είδους αναζητήσεις.Έχει εκπαιδευτεί στην σπηλαιολογία και συνεργάζεται με τη δημοσιογραφική ομάδα Φρυκτωριών στο κομμάτι αυτό.
Μια ακόμα από τις αγάπες του είναι η μελέτη και διεύρυνση των γνώσεών του πάνω στην ανθρώπινη αντίδραση σε κατάσταση επιβίωσης, στα Ελληνικά βουνά.H Aνδρομάχη Βόγκλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε Διαιτολογία την οποία και εξάσκησε στον ιδιωτικό τομέα, προσφέροντας παράλληλα εθελοντική εργασία.
Η ενασχόληση με τη φωτογραφία ξεκίνησε ερασιτεχνικά με αφορμή το μεγαλύτερο της αδερφό. Σταδιακά η ενασχόληση αυτή εξελίχθηκε σε επαγγελματική, με τη μέχρι στιγμής οργάνωση δύο προσωπικών εκθέσεων, το 2011 με Ελεύθερο Θέμα και το 2013 με θέμα «Πορτρέτα Αδέσποτων Σκύλων».
Καλλιτεχνική φύση, με έντονες ανησυχίες, διοχετεύει την εκφραστικότητά της μέσα από το φωτογραφικό φακό. Βασική της επιθυμία όπως δηλώνει η ίδια είναι «απλά να συνεχίσει να δημιουργεί».
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και μεγάλωσε στη Σύρο, όπου σπούδασε Τηλεπληροφορική στο τοπικό Ι.Ε.Κ. Έκτοτε ασχολείται συστηματικά με τον τομέα της Πληροφορικής είτε επαγγελματικά (ΙΤ Operations and Network) στον ιδιωτικό τομέα, είτε στον ελεύθερο της χρόνο (δημιουργία blog, επιδιορθώσεις υπολογιστών, κ.ά.).
Η μεγάλη της αγάπη είναι οι εναλλακτικές θεραπείες, οι οποίες όπως δηλώνει της αλλάξαν τη ζωή. Συγκεκριμένα εφαρμόζει τη θεραπευτική τεχνική Reiki με πιστοποίηση εκπαίδευσης Usui Reiki Ryoho 3Α degree Practitioner and Advanced Reiki Technics by Lee Rand (Μάριος Αγγελής), Κρυσταλλικό Ρέικι και διοργάνωση ομάδων διαλογισμών, στα οποία έχει εκπαιδευτεί από την Κάλλη Σκαρλάτου.
Ασχολείται ερασιτεχνικά με την αρθρογραφία και την επιμέλεια κειμένου. 
  Ο Δημήτρης Γκαβανόζης γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Καλλιτεχνική φλέβα, μιας και από μικρός ασχολείται με την μουσική και συγκεκριμένα με την κιθάρα και τη φλογέρα. Η τέχνη για τον Δημήτρη όμως δε σταματά εδώ. Στην πορεία τον κερδίζει το πάντρεμα της κινούμενης εικόνας με τη μουσική, το οποίο σε συνδιασμό με την επιμονή στη λεπτομέρεια απογειώνουν κάθε του δουλειά. Τα παιδικά του χρόνια στα Τζουμέρκα τον φέρνουν σε επαφή με τη φύση. Αποτέλεσμα αυτού είναι η δημιουργία, μαζί με το Λευτέρη Βόγκλη, της Ομάδας Ιχνευταί και του blog http://ixneytai.blogspot.gr, μέσα από το οποίο βρίσκει έκφραση όλη αυτή η αγάπη για τη φύση και τις εκδρομές.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου